+31 76 - 5331331

Glasvezel Aagtekerke

In Aagtekerke zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aagtekerke beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet bellen over uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP oplossingen waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om met behulp van een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Deel uw glasvezelverbinding in Aagtekerke

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.