Glasvezel Westerkwartier

In de gemeente Westerkwartier zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Westerkwartier die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetsnelheid. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen. Hierdoor is het mogelijk signalen sneller en over grotere afstanden te verzenden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel dan ook vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie, niet alleen voor nu... maar ook in de toekomst.

Klaar voor de toekomst met glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 of 100 Gbit/s.