Glasvezel Bernheze

In de gemeente Bernheze zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Bernheze die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Heesch

Heeswijk-Dinther

Nistelrode

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Noord-Brabant ligt de gemeente Bernheze. Bernheze is voor een deel gelegen in de Peelrand en telt maar liefst bijna 30.000 inwoners. Deze gemeente is in 1994 ontstaan na samenvoeging van verschillende gemeenten. De gemeente is gelegen in de streek Maasland en is één van de 4 historische kwartieren Meierij van s-Hertogenbosch. Bernheze is bereikbaar via de snelwegen A50 en de A59. Tevens is Bernheze ook bereikbaar via diverse provinciale wegen.

Europees Schutterstreffen

In 2006 vond in de gemeente Bernheze het drie-jaarlijkse festival Europees Schutterstreffen plaats. Tijdens dit festival ontmoeten verschillende schuttersgilden en schuttersbroederschappen elkaar uit verschillende Europese landen. Hierbij doen er elk jaar maar liefst 25.000 schutters mee. Het gehele festival bestaat uit verschillende festiviteiten, verspreid over drie dagen.

Meer informatie over glasvezel in Bernheze

Glasvezel voor de hele gemeente

In juni 2016 heeft de gemeente samen met E-Fiber een contract ondertekend om de gehele gemeente aan te sluiten op het glasvezel netwerk, inclusief de buitengebieden. Hierbij gaat het in totaal om ongeveer 13.000 glasvezelaansluitingen. De verwachting is dat eind 2017 Bernheze volledig is aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Voordelen glasvezel

Zakelijk glasvezel biedt veel voordelen. Een glasvezel aansluiting biedt voor bedrijven meer mogelijkheden voor de toekomst. Een glasvezelverbinding is vele malen sneller dan een ADSL of kabelverbinding. Per definitie zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat inhoudt dat zowel de downloadsnelheid als de uploadsnelheden gelijk aan elkaar zijn. Tevens zorgt een hoge up-time ervoor dat glasvezel binnen uw bedrijf uitermate geschikt is.

  • Symmetrische verbindingen
  • Toekomstvast
  • Gegarandeerde up-time SLA van 99.9%
  • Uiterst betrouwbaar
  • Modulair & Schaalbaar

 

Postcodes: 5384, 5388, 5471-5473, 5476