Zakelijk Glasvezel

Snel internet leverbaar in heel Nederland

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel

Snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel speelt daarin een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst te blijven groeien qua capaciteit.

Voordelen glasvezel

  • ideaal voor werken in de cloud
  • symmetrische internetverbindingen
  • meerdere diensten over één verbinding
  • standaard capaciteit van 1.000 Mbit/s
  • gegarandeerde uptime van 99,9%

Overal in Nederland leverbaar

Wij leveren zakelijk glasvezel door heel Nederland. De eenmalige aansluitkosten voor een verbinding zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Elke locatie in Nederland heeft haar eigen prijs voor glasvezel en het is daarom noodzakelijk om aan de hand van een postcodecheck te bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor uw locatie.

Meerdere diensten over één verbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding bestaat uit twee componenten. De glasvezel access (drager), dit is de fysieke glasvezelkabel in combinatie met de glasvezelswitch waarover de verbinding wordt gerealiseerd, en een dienst, die geleverd wordt over de glasvezelverbinding.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden. Onze glasvezel verbindingen hebben een standaard capaciteit van 1 Gbit/s (1.000 Mbit/s). U kunt diensten stapelen totdat de maximum capaciteit van de glasvezel access bereikt wordt. Elke poort op de door ons geleverde switch kan gebruikt worden voor een separate dienst. In onderstaande animatie ziet u hoe dat in zijn werk gaat.

Schematische weergave glasvezel access

Principe van een glasvezel access met meerdere diensten