Glasvezel postcodecheck

Over Zakelijk Glasvezel

Snelle internet verbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor bedrijven van klein tot groot. Glasvezel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel is het ideale medium om internet, VPN's en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid  zorgen er voor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst. Internet via Zakelijk Glasvezel, de verbinding voor nu en later.


Andere tijden

Tijden veranderen, zowel op technologisch als op sociaal en organisatorisch vlak volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Wij zijn hard op weg naar een "connected world" waarin alles en iedereen met elkaar verbonden wordt. De hoeveelheid data neemt jaar na jaar exponentieel toe. Dit komt mede doordat steeds meer apparaten worden uitgerust met slimme sensoren die allerlei data verzamelen om processen en prestaties te verbeteren, maar bijvoorbeeld ook door de groeiende hoeveelheid applicaties die interactie vereenvoudigen en bijdragen aan een vergaande (of soms volledige) automatisering van processen en taken. Zakelijk Glasvezel sluit hier perfect op aan.

Om concurrerend te blijven, moeten bedrijven snel kunnen inspelen op al deze veranderingen. Digitalisering helpt daarbij. Hierdoor kan de exponentieel groeiende hoeveelheid data omgezet worden in waarde voor de eigen organisatie (door efficiëntere bedrijfsprocessen), medewerkers (door altijd, overal en op elk device te kunnen (samen)werken) en klanten (door hen een excellente klantbeleving te bieden). Bovendien kunnen door het delen van data met eigen klanten of binnen het ecosysteem processen en ketens efficiënter worden ingericht.

In de digitale transformatie is samenwerking belangrijker dan ooit. En daarvoor zoeken klanten een betrouwbare leverancier, die helpt bij dit transitieproces. Als partner weten wij wat er speelt bij onze klanten en kunnen wij toegevoegde waarde bieden door de beste oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren.

IP Visie is de verbindende schakel hierin en heeft ondernemers veel te bieden op het gebied van connectiviteit.

Samen goed voorbereid op de toekomst.


Beschikbaarheid Glasvezel

Overal in Nederland is zakelijk glasvezel te leveren. De éénmalige aansluitkosten van een verbinding zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Hoe verder uw pand verwijderd is van de infrastructuur hoe groter de graafafstand zal zijn, waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen.

Om deze reden heeft elke locatie in Nederland haar eigen prijs voor glasvezel en is het dus noodzakelijk om aan de hand van een glasvezel postcodecheck te bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor die bewuste locatie.


Advies

Voor veel bedrijven is de stap naar glasvezel een grote stap en het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. IP Visie beschikt over een team van specialisten die u over alle aspecten van glasvezel kunnen informeren. Wij staan u graag met raad en daad bij als het gaat om alle aspecten die te maken hebben met de aanleg van glasvezel verbindingen. Wij doen niets liever dan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing. Indien u advies nodig hebt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten via het nummer 076-5331331


Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Alle diensten over één verbinding

Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. Niet alleen Zakelijk Internet maar ook bellen & VPN.

Het snelste internet

Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet.

Verbinding delen

Deel Zakelijk Glasvezel met uw buren en bespaar op de kosten. Ieder bedrijf krijgt wel een eigen internetaansluiting.

Zeer stabiel & betrouwbaar

Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale (online) bereikbaarheid.

Upload gelijk aan Download

Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal cloud services waarvan gebruik wordt gemaakt.

Met het oog op de toekomst

Met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Beschikbare diensten op Zakelijk Glasvezel

Pinnen over IP

Pinnen over IP

Met Pinnen over IP bent u er zeker van dat elke pin transactie veilig en snel wordt afgehandeld.

Meer over Pinnen over IP
Alarm over IP

Alarm over IP

Uw alarmsysteem wordt dan gekoppeld aan uw internetverbinding en op deze manier wordt een koppeling gemaakt naar de PAC.

Meer over Alarm over IP
Epacity

Epacity

Epacity IP-VPN van KPN stelt u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN.

Meer over Epacity
Ethernet VPN

Ethernet VPN

Met Ethernet VPN van KPN koppelt de klant zijn vestigingen op basis van ethernet techniek.

Meer over Ethernet VPN
Hosted Telefonie

Hosted Telefonie

Een geavanceerde telefooncentrale zonder investering tegen een vaste vergoeding per gebruiker.

Meer over Hosted Telefonie
SIP Trunk

SIP Trunk

In feite een telefoonlijn maar dan via een op IP gebaseerd netwerk of internetverbinding.

Meer over SIP Trunk
Zakelijk Internet

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet is leverbaar in een aantal varianten en zeer gunstig geprijsd. Zakelijk Internet is leverbaar in grote delen van Nederland.

Meer over Zakelijk Internet

Meest gestelde vragen over Zakelijk Glasvezel

Toon alle vragen over Zakelijk Glasvezel

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Zakelijk Glasvezel.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com