+31 76 - 5331331
Techniek Ethernet VPN

Techniek Ethernet VPN

VLAN tagging

Dankzij de Q in Q ondersteuning is VLAN tagging mogelijk. Dit maakt het voor u mogelijk om zelf VLAN tagging toe te passen om bijvoorbeeld uw dataverkeer te scheiden van het voiceverkeer.

Instelling shaping functie bij Ethernet VPN

De shaping-functie is van belang voor een optimaal gebruik van de dienst Ethernet VPN. ‘Shaping’ houdt in dat u uw eigen randapparatuur instelt op de bandbreedte die u contractueel met IP Visie bent overeengekomen. Verzonden data die deze bandbreedte overschrijdt wordt opgevangen in een buffer en verstuurd wanneer daarvoor weer voldoende capaciteit beschikbaar is. Op deze manier wordt voorkomen dat de verzonden data gedropped wordt (packet-loss).

Garantie volledig capaciteit Ethernet-VPN

Voor een Premium VPN wordt een doorvoer van nagenoeg 100% gegarandeerd. Een Premium VPN kent bovendien een zeer lage en voorspelbare delay en is daarom uitermate geschikt voor tijdkritische toepassingen zoals spraak en video. Deze garanties kunnen uitsluitend worden afgegeven als er niet meer dan twee locaties via een P2P (point-to-point) op het VPN zijn aangesloten. Dit is de reden dat een Premium VPN alleen leverbaar is in een Point-to-Point-configuratie. Wanneer u meerdere locaties door middel van een Ethernet VPN met elkaar wil verbinden met een gegarandeerde bandbreedte, dan kan dat door tussen deze locaties meerdere Point-to-Point Premium VPN’s aan te leggen.