Internationaal E-VPN

Internationaal E-VPN

Ethernet VPN kan in niet alleen in Nederland geleverd worden, maar ook in grote delen van Europa en de rest van de wereld. Hierdoor kunt u al uw internationale bedrijfslocaties met elkaar verbinden in één netwerk.

Internationaal Ethernet VPN

Internationaal Ethernet VPN

Naast uw bedrijfslocaties in Nederland is het ook mogelijk om uw internationale bedrijfslocaties op het Ethernet VPN aan te sluiten. Doordat ons core netwerk is gekoppeld met meerdere belangrijke internationale carriers kunnen wij Ethernet VPN in grote delen van de wereld leveren. Via onze carriers worden uw internationale vestigingen via de dichtstbijzijnde PoP op ons core netwerk aangesloten. Een internationaal Ethernet VPN wordt altijd in een Point-to-Point configuratie geleverd.

Bij het realiseren van een internationaal Ethernet VPN verzorgen wij de complete aanleg, inclusief het plaatsen van de randapparatuur op locatie in het buitenland. Wanneer de verbinding is opgeleverd wordt deze in onderhoud genomen door ons NOC. Hierdoor bent u verzekerd van ons one-stop-shopping concept en kunt u vertrouwen op dezelfde hoogwaardige dienstverlening, zoals u die in Nederland van ons gewend bent.