E-VPN wijzigen

E-VPN wijzigen

Een Ethernet VPN is een flexibele en schaalbare oplossing om uw bedrijfslocaties met elkaar te koppelen. Hierdoor kan een Ethernet VPN gemakkelijk meegaan met veranderingen van uw bedrijf.

Nieuwe vestigingen

Op één E-VPN kunnen honderden locaties worden aangesloten. Het schaalbare en flexibele karakter van een E-VPN zorgt ervoor dat nieuwe bedrijfslocaties eenvoudig aangesloten kunnen worden. Hierdoor beschikt u met een E-VPN over een betrouwbaar netwerk dat met iedere bedrijfsuitbreiding moeiteloos meegaat.

E-VPN bedrijfsvestigingen toevoegen

Aan een E-VPN kunnen gemakkelijk nieuwe vestigingen worden toegevoegd

Upgrades

Iedere bedrijfslocatie die op het E-VPN is aangesloten kan de verbinding upgraden. Een upgrade die veel voorkomt is het verhogen van de snelheid van de verbinding. Afhankelijk van de capaciteit van de drager kan de snelheid van een verbinding verhoogd worden tot 10 Gbit/s. Een andere upgrade is het wijzigen van de serviceklasse. De serviceklasse kan onder andere gewijzigd worden door tussen twee vestigingen een Point-to-Point verbinding te realiseren, waardoor u Premium E-VPN kunt gebruiken waarmee u over een gegarandeerde throughput van nagenoeg 100% beschikt.

Wijzigen van de drager

Het is mogelijk om de drager, de fysieke verbinding waarmee een locatie in verbinding staat met het E-VPN, te wijzigen. Wij kunnen E-VPN over diverse dragers leveren. Afhankelijk van uw wensen en de geografische ligging van een vestiging kan E-VPN over glasvezel, een straalverbinding of Ethernet over Koper geleverd worden. Een combinatie van deze dragers is uiteraard ook mogelijk.

Hogere beschikbaarheid

De beschikbaarheid van het Ethernet VPN kan voor alle, of specifieke, bedrijfslocaties worden verhoogd. Dit kan onder andere bereikt worden door de belangrijkste bedrijfsapplicaties onder te brengen in een van onze datacentra of door verbindingen van bedrijfslocaties in het E-VPN redundant uit te voeren. Door verbindingen van bedrijfslocaties redundant uit te voeren kunnen beschikbaarheden tot wel 99,9% en hoger worden bereikt. Hiermee is het E-VPN voor alle vestigingen altijd (online) beschikbaar.