+31 76 - 5331331
Additionele informatie Ethernet over Koper

Additionele informatie Ethernet over Koper

Snelheid verhogen

Afhankelijk van de fysieke mogelijkheden op uw locatie kan het mogelijk zijn om de capaciteit van uw internet verbinding achteraf nog te verhogen. De maximale capaciteit bij Ethernet over Koper is echter 20 Mbit/s voor zowel de upload als de download. Indien u in eerste instantie heeft gekozen voor een access met een capaciteit van 10 Mbit/s en u wilt deze verhogen naar 20 Mbit/s wordt u opnieuw geconfronteerd met eenmalige kosten vanwege het feit dat er meerdere nieuwe koperaders moeten worden toegevoegd aan de reeds bestaande aders.

Het is verstandig om altijd de maximale bandbreedte te kiezen voor de access die fysiek mogelijk is. Dit voorkomt achteraf een complex upgrade traject en extra kosten voor de installatie. Wanneer u behoefte heeft aan meer capaciteit dan 20 Mbit/s zult u de overstap moeten maken naar glasvezel.

Koppelvlak bij Ethernet over Koper aansluitingen

Het koppelvlak bij Ethernet over Koper aansluitingen is altijd RJ45. U kunt uw router of switch (afhankelijk van de afgenomen dienst) aansluiten met behulp van een UTP kabel met RJ45 connectoren op de ethernet switch die wij leveren. De ethernetswitch die wij leveren is exact dezelfde als bij glasvezel aansluitingen.