Ethernet over Koper

Symmetrische bandbreedtes over koper tot 20 Mbit/s

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van symmetrische bandbreedtes, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen voor het realiseren van een glasvezelaansluiting.

Bij Ethernet over Koper kunnen, door het bundelen van meerdere koperaders, snelheden worden bereikt tot maximaal 20 Mbit/s, zowel voor de up- als downloadsnelheid.

Prijs is maatwerk

Ethernet over Koper is altijd maatwerk. Afhankelijk van de gewenste bandbreedte moet worden bepaald hoeveel koperaders gebundeld moeten worden om de gewenste oplossing te kunnen leveren.

Als de afstand tussen uw locatie en de dichtstbijzijnde wijkcentrale of straatkast beperkt is, zijn er minder koperaders nodig om de gewenste capaciteit te leveren. Als de afstanden langer zijn, moeten meer koperparen gebundeld worden om de gewenste snelheid te realiseren.

Levertijd

Ethernet over Koper kent een gemiddelde levertijd van 8 tot 12 weken. In de meeste gevallen dient uitvoerig onderzoek gedaan te worden naar de situatie van het kopernetwerk in de directe omgeving van uw locatie.