+31 76 - 5331331

Ethernet over Koper

Onbezorgd internetten voor een vast bedrag per maand

Ethernet over Koper

De dienst Ethernet over Koper is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen voor het realiseren van een glasvezelaansluiting.

Bij Ethernet over Koper wordt de koper-infrastructuur gekoppeld aan het glasvezelnetwerk en kunnen toch relatief hoge transportsnelheden worden bereikt, zowel voor de upload als de download. Door het bundelen van meerdere koperaders wordt het mogelijk om symmetrische bandbreedtes tot maximaal 20 Mbit/s te realiseren. Ethernet over Koper is leverbaar in vrijwel heel Nederland. Doordat de koperinfrastructuur al aanwezig is kent Ethernet over Koper over het algemeen lagere investeringskosten voor de aanleg.

Internet

Bij Ethernet over Koper (EoK) is het mogelijk om zowel een overboekte internet verbinding te leveren of een non-overbooked verbinding met een gegarandeerde capaciteit. Op de door ons geleverde internet verbindingen gelden geen datalimieten of Fair Use Policy.

Voice over IP diensten

Naast de dienst Internet is het ook mogelijk om Ethernet over Koper te gebruiken voor Voice over IP VLAN's. Op deze manier kunnen zowel SIP trunks als een hosted telefonie omgeving geleverd worden.

Maatwerk

Ethernet over Koper is altijd maatwerk. Afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en het aantal VLAN's moet worden bepaald hoeveel koperaders gebundeld moeten worden om de gewenste oplossing te kunnen leveren. Wanneer de afstand tussen uw locatie en de dichtstbijzijnde wijkcentrale of straatkast beperkt is zijn er minder koperaders nodig om de capaciteit te garanderen en zullen de kosten om een Ethernet over Koper aansluiting te realiseren lager liggen dan wanneer de afstanden groter zijn. In dat geval moeten we namelijk veel meer koperparen bundelen om tot dezelfde capaciteit te komen, waardoor de kosten van de aansluiting oplopen.

Levertijd

Ethernet over Koper kent een levertijd van 8 tot 12 weken. In de meeste gevallen moet uitvoerig onderzoek gedaan worden naar de situatie van het kopernetwerk in de directe omgeving van de locatie, die moet worden aangesloten. Vanwege onvoorziene omstandigheden kunnen vooraf nooit keiharde garanties worden afgegeven ten aanzien van de levertijden van Ethernet over Koper verbindingen.

Prijzen

Ethernet over Koper is leverbaar in de varianten 5, 10, 15 en 20 Mbit/s afhankelijk van de locatie van uw pand en de beschikbaarheid van koperinfrastructuur in de omgeving. Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com