Epacity

Al uw vestigingen gekoppeld op basis van MPLS

Epacity

Epacity is de naam die KPN gebruikt voor hun versie van IP-VPN. Het stelt u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network).

Epacity IP-VPN maakt gebruik van het landelijk dekkend IP-netwerk van KPN op basis van MPLS-technologie, waarmee een klantspecifiek VPN wordt gedefinieerd. Alle vestigingen binnen het VPN zijn in staat direct met elkaar te communiceren (Any to any netwerk) en is bij uitstek geschikt om spraak en data te integreren in uw bedrijfsnetwerk.

Veilig en betrouwbaar

Binnen het Epacity netwerk is alles redundant uitgevoerd. Alle klantaansluitingen worden eenvoudig gekoppeld in het IP-VPN, dat exclusief ter beschikking staat aan uw bedrijf. Uw netwerk is als het ware geïsoleerd van alle andere VPN’s binnen het IP-VPN netwerk en hebben ook geen connectie met het internet binnen het besloten VPN.

MPLS

Epacity IP-VPN maakt gebruik van MPLS, wat staat voor Multi Protocol Label Switching. Het is een standaard technologie die snelheid en schaalbaarheid verenigt binnen WAN netwerken. Door gebruik te maken van unieke labels per klant of VPN is een verkeersscheiding mogelijk die betrouwbaar is. De routers in het netwerk herkennen de labels waardoor het IP-verkeer een vooraf dynamisch opgebouwd pad volgt.