+31 76 - 5331331

Epacity

Tot 10.000 vestigingen in één netwerk

Epacity IP-VPN stelt u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network). U kunt binnen het IP-VPN kiezen voor verschillende aansluitvormen. Op basis van glasvezel, Ethernet over Koper of VDSL worden twee of meer vestigingen aan elkaar gekoppeld. Epacity IP-VPN biedt een beveiligd en besloten netwerk over IP gebaseerde infrastructuur en is daardoor veel veiliger dan het "World Wide Web".

Epacity IP-VPN maakt gebruik van een landelijk dekkend IP-netwerk op basis van MPLS-technologie, waarmee een klantspecifiek VPN wordt gedefinieerd. Alle vestigingen binnen het VPN zijn in staat direct met elkaar te communiceren (Any to any netwerk) en is bij uitstek geschikt om spraak en data te integreren in uw bedrijfsnetwerk.

Veilig en betrouwbaar

Binnen het Epacity netwerk is alles redundant uitgevoerd. Alle klantaansluitingen worden eenvoudig gekoppeld in het IP-VPN, dat exclusief ter beschikking staat aan uw bedrijf. Uw netwerk is als het ware geisoleerd van alle andere VPN’s binnen het IP-VPN netwerk en hebben ook geen connectie met het internet binnen het besloten VPN, waardoor een IP-VPN erg veilig en betrouwbaar is.

MPLS

Epacity IP-VPN maakt gebruik van MPLS, wat staat voor Multi Protocol Label Switching. Het is een standaard technologie die snelheid en schaalbaarheid verenigt binnen WAN netwerken. Door gebruik te maken van unieke labels per klant of VPN is een verkeersscheiding mogelijk die betrouwbaar is. De routers in het netwerk herkennen de labels waardoor het IP-verkeer een vooraf dynamisch opgebouwd pad volgt. Over één infrastructuur opereren meerdere logische netwerken.


SLA

Epacity kent verschillende afspraken met betrekking tot de SLA. Per locatie kan gekozen worden voor:

  • SLA op basis van kantoortijden
  • SLA op basis van winkeltijden
  • 24x7 SLA

Class of Service

Binnen Epacity kan gebruik gemaakt worden van diverse Class of Service (CoS) profielen. Met behulp van CoS wordt het mogelijk om bepaalde verkeersstromen prioriteit te geven binnen het netwerk. Bepaalde toepassingen krijgen voorrang boven andere applicaties. Epacity kent twee CoS pakketten namelijk Enhanced en Real-Time.

Enhanced

Wanneer gebruik gemaakt wordt van het Enhanced CoS pakket wordt data getransporteerd binnen het IP-VPN op basis van 4 verkeersstromen. Dit zijn Goud (40%), Zilver (20%), Brons (10%) en Best-Effort (restverkeer). De bandbreedte wordt volledig dynamisch verdeeld, zodat capaciteit voor verkeersklasses die niet gebruikt worden vrij gebruikt kan worden door de andere verkeersklassen.

Real-Time

Hierbij worden 5 classes gebruikt om data te transporteren door het netwerk. Als extra wordt een Platinum class gebruikt. Deze is met name geschikt voor het transporteren van streaming applicaties en spraak (Voice over IP) door de lage waarden voor latency en jitter.

Het is mogelijk om te kiezen uit diverse percentages voor alle real-time verkeer.


Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug