+31 76 - 5331331
Housing

Housing

Met colocatie wordt u de mogelijkheid geboden om uw ICT-systemen onder te brengen (housing) in een datacenter. In een datacenter wordt gezorgd voor een optimaal beveiligde omgeving voor uw systemen. Deze beveiliging betreft onder meer de fysieke toegang tot het datacenter evenals de redundant uitgevoerde regeling van de stroomvoorziening, temperatuur en de luchtvochtigheid. Het datacenter beheert de omgeving waarin de systemen worden opgesteld. Door de inrichting van deze omgeving kan een extreem hoge uptime van 99,98% worden gegarandeerd.
 

Colocaties bij u in de buurt

Colocaties bij u in de buurtWanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw ICT apparatuur is een datacenter in de buurt een ideale oplossing. Het is in een aantal gevallen handig als uw ICT beheerders binnen een kort tijdsbestek bij uw apparatuur kunnen. IP Visie heeft mogelijkheden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Goes en Roosendaal.

 

Colocatie, van klein tot grootColocatie, van klein tot groot

IP Visie heeft eigen gereserveerde rackruimte beschikbaar in diverse datacenters in Nederland en biedt u de mogelijkheid om uw eigen racks, cages of suites in te richten. Ideaal voor bedrijven en instellingen die behoefte hebben aan een op maat gemaakte colocatie-oplossing. Op deze manier kunt u uw volledige server-infrastructuur in het datacenter huisvesten.

 

Glasvezel op uw Colocatie

Colocaties bij u in de buurtAls specialist in connectiviteit kan IP Visie ook in een datacenter u aansluiten op het internet. Naast de datacenter locaties waar colocatie aangeboden wordt kan IP Visie uw internetverbinding binnen vrijwel alle datacenters in Nederland opleveren. Op uw verzoek kunnen wij glasvezel leveren direct in uw kast of in de meetme-room, afhankelijk van de situatie in het datacenter. 

 

Directe koppeling naar verschillende cloud platformen

Op speciaal verzoek koppelen wij uw eigen omgeving met de meest toonaangevende cloud platformen van verschillende cloud platform providers. De meeste organisaties zijn tegenwoordig gebaat bij een hybrid cloud oplossing. Vaak biedt dit meer voordelen dan uitsluitend kiezen voor een public of private cloud.

Directe Amazon Web Services koppeling Directe Google Cloud Platform koppeling Directe Microsoft Azure koppeling Directe Office 365 koppeling Directe IBM Softlayer koppeling Directe Oracle Cloud koppeling

 

Interesse in Colocatie ?

Neem contact op met ons op voor een passend advies.