Housing

Housing

Met housing wordt u de mogelijkheid geboden om uw ICT-systemen onder te brengen in een datacenter. In het datacenter wordt gezorgd voor een optimaal beveiligde omgeving.

Colocaties bij u in de buurt

Colocaties bij u in de buurtWanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw ICT apparatuur is een datacenter in de buurt een ideale oplossing. Het is in een aantal gevallen handig als uw ICT beheerders binnen een kort tijdsbestek bij uw apparatuur kunnen. Wij hebben mogelijkheden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Roosendaal.

Colocatie, van klein tot grootEigen ruimte in diverse datacenters

Wij hebben eigen gereserveerde rackruimte beschikbaar in diverse datacenters in Nederland en bieden u de mogelijkheid om uw eigen racks, cages of suites in te richten. Ideaal voor bedrijven en instellingen die behoefte hebben aan een op maat gemaakte colocatie-oplossing.

Snelle internet verbinding

Colocaties bij u in de buurtAls specialist in connectiviteit kunnen wij snel internet leveren in vrijwel alle datacenters in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland. Naast snel internet kunnen wij ook zorgen voor dark fibers, private lines of VPN oplossingen.

Directe koppeling naar verschillende cloud platformen

Op speciaal verzoek koppelen wij uw eigen omgeving met de meest toonaangevende cloud platformen van de grote hyperscalers en verschillende andere cloud platformen. De meeste organisaties zijn tegenwoordig gebaat bij een hybride cloud oplossing. Vaak biedt dit meer voordelen dan uitsluitend kiezen voor een public of private cloud.

Directe Amazon Web Services koppeling Directe Google Cloud Platform koppeling Directe Microsoft Azure koppeling Directe Office 365 koppeling Directe IBM Softlayer koppeling Directe Oracle Cloud koppeling