+31 76 - 5331331

Cloud Connect

Veilig verbonden met de cloud

Secure Cloud Connect is een directe verbinding middels een VPN van uw locatie(s) naar een Cloud platform naar keuze. Deze verbinding is volledig gescheiden van het reguliere internet waardoor er garanties op de beschikbaarheid, bandbreedte en latency worden gegeven. U kunt hierdoor vanaf uw locatie zorgeloos gebruik maken van de door u gewenste Cloud-diensten. Secure Cloud Connect is bedoeld voor organisaties die op een veilige manier gebruik willen maken van Cloud diensten zonder enige belemmering.

Kenmerken Secure Cloud Connect

  • end-to-end garanties
  • veilig en gesloten netwerk
  • directe verbinding naar verschillende Cloud platformen
  • o.a. Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Google Cloud
  • garanties op beschikbaarheid (uptime) met lage latency

Veilig en betrouwbaar werken in de cloud

Bij Secure Cloud Connect wordt er middels een VPN een verbinding opgesteld. Deze verbinding loopt niet via het reguliere internet en is volledig gescheiden van elk ander verkeer. Uw verkeer blijft veilig binnen uw eigen privénetwerk. Het is van cruciaal belang dat de verbinding naar uw Cloud platform altijd beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Om deze reden is de Secure Cloud Connect verbinding redundant uitgevoerd, zodat we een optimale beschikbaarheid kunnen bieden.

Verbind met een Cloud platform naar keuze

Op dit moment bieden wij directe connectie met Microsoft Azure, Microsoft Office 365, IBM Bluemix en Amazon Web Services (AWS). Met Secure Cloud Connect hoeft u dus alleen nog de cloud dienst bij uw provider af te nemen, de rest regelen wij voor u.

Directe Microsoft Azure koppelingDirecte Google Cloud Platform koppelingDirecte Office 365 koppeling
Directe Amazon Web Services koppelingDirecte IBM Softlayer koppelingDirecte Oracle Cloud koppeling


   

Secure Cloud Connect aanvragen

Gebruikt u of wilt u gebruik maken van diensten van een Cloud provider en wenst u hier op een veilige en betrouwbare manier mee te werken? Dan is Secure Cloud Connect voor u een geschikte keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zullen onze adviseurs u een bij uw situatie optimaal aansluitende oplossing bieden. Wij adviseren u graag over het koppelen van uw hoofd- en nevenvestigingen middels een VPN-verbinding, internetverbindingen over glasvezel of koper, Hosted Telefonie en datacenter diensten.


Microsoft ExpressRoute

Microsoft ExpressRoute is een dienst waarmee u private verbindingen kunt maken van uw eigen infrastructuur (on-premise of in het datacenter) naar Microsoft Azure. Microsoft ExpressRoute verbindingen worden niet via internet afgehandeld, maar via speciaal hiervoor ontworpen verbindingen. Dit komt de kwaliteit, stabiliteit, snelheid en beveiliging ten goede.

Gerelateerde pagina's

Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug