Prijsverlaging zakelijk glasvezel

Traditioneel initieert KPN in het laatste kwartaal van ieder jaar een actie om bedrijven over de streep te trekken om te investeren in een glasvezelverbinding. Zo ook dit jaar. Met ingang van vandaag is het eenmalig aansluittarief voor zakelijk glasvezel op ruim 300 bedrijventerreinen door heel Nederland tijdelijk verlaagd.

Normaal gesproken zijn de aansluitkosten 850 euro exclusief BTW. Klanten die nog voor het eind van 2013 een contract tekenen profiteren van een korting van 255 euro en betalen 595 euro excl. BTW.

Om te kijken of u ook voor deze korting in aanmerking komt kunt u gebruik maken van de unieke postcodecheck op onze website. Als enige in Nederland beschikt IP Visie over een vrijwel 100% accurate manier om voor elke locatie in Nederland prijzen en mogelijkheden online te berekenen.

Aan de hand van uw postcode – huisnummer combinatie wordt binnen enkele seconden duidelijk wat de kosten zijn voor het aanleggen van een glasvezelverbinding op uw locatie. Naast de eenmalige aansluitkosten krijgt u ook direct inzicht in de maandelijkse abonnementskosten.

Onderstaande afbeelding geeft een weergave van het scherm wat u te zien krijgt nadat u uw postcode en huisnummer heeft ingetoetst. Op dit scherm bent u in staat om te calculeren met de diverse parameters die direct invloed hebben op de prijs zoals contractduur, gewenste snelheid voor internet, overboeking, aantal externe IP adressen en routers.

 

Zakelijk Glasvezel Prijsmodule

 

Wanneer u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van glasvezel of de tarieven schroom dan niet om contact met mij of één van mijn collega’s op te nemen.

Ik wens u een zorgeloze digitale toekomst toe.

Netwerkinfrastructuur is mijn passie, waarbij de focus ligt op glasvezel. Dagelijks help ik bedrijven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van netwerkinfrastructuur. Het is mijn doel om bedrijven zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de voor- en nadelen zijn van de keuzes die ze kunnen maken. Door mijn ervaring ben ik in staat om aan te geven wat wel en wat niet kan.

Senior consultant @ IP Visie

Zakelijk Glasvezel Postcodecheck

Leave a Reply