Glasvezelaansluiting? Zoekt en gij zult vinden

Actiegroepen die glasvezel eisen. Krimpregio’s die de aanleg van een glasvezelnetwerk zien als de oplossing voor hun structurele problemen. De “Politiek” eist de aanleg van glasvezel in buitengebieden. Eurocommissaris Neelie Kroes die zich in Europa manifesteert als de breedband kampioene en wil dat telco’s glasvezelnetwerken aanleggen.

Het lijkt wel of iedereen schreeuwt om glasvezel. Tijd om wat terug te fluisteren.

Pssttt…., psstt….. In Nederland ligt al best veel glasvezel. Het is alleen een goed bewaard geheim en het is lastig om uit te vinden wat er mogelijk is op uw locatie en vervolgens ook nog eens uit te vinden wat de kosten zijn.

Bent u een bedrijf of instelling en wilt u ook de digitale snelweg op? Begin dan niet meteen een actiegroep of politieke lobby. Kijk eerst even op de website van IP Visie en doe een postcodecheck voor uw locatie.

Vul uw postcode en huisnummer in en binnen enkele seconden weet u alles wat u graag zou willen weten. Naast de mogelijkheid om prijzen te bekijken vind u op onze site ook een speciale pagina met de meest gestelde vragen over glasvezel.

Bent u niet tevreden over het getoonde aanbod? Misschien moeten we dan de koppen even bij elkaar steken en kijken of vraagbundeling interessant is. En anders gewoon even bellen. Naar IP Visie.

U mag dit zachtjes verder vertellen.

Netwerkinfrastructuur is mijn passie, waarbij de focus ligt op glasvezel. Dagelijks help ik bedrijven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van netwerkinfrastructuur. Het is mijn doel om bedrijven zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de voor- en nadelen zijn van de keuzes die ze kunnen maken. Door mijn ervaring ben ik in staat om aan te geven wat wel en wat niet kan.

Senior consultant @ IP Visie

Zakelijk Glasvezel Postcodecheck