Elk bedrijfspand aan de snelweg, met glasvezel

 

Deze week feliciteren we COG Makelaars uit Den Haag met hun vernieuwde website. Nee, wij doen niets in websites en ook niets in de makelaardij zelf. Maar tegenwoordig doen we wel veel in samenwerking met de makelaardij. IP Visie en de makelaardij hebben elkaar recentelijk ontdekt zogezegd. Hoe en wat dan?

Eigenlijk is het heel logisch. Een makelaar wil zijn pand verkopen of verhuren en dat valt niet mee in deze tijd. Een pand met moderne faciliteiten en voorzieningen verkoopt of verhuurt nu eenmaal beter en sneller dan eentje zonder. Glasvezel is zo’n moderne voorziening. COG Makelaars en IP Visie kwamen op het idee om de glasvezel postcodetool van IP Visie te koppelen aan de website van COG, zodat elke potentiële huurder of koper van een aangeboden pand meteen kan zien of er glasvezel in de buurt is en wat dat kost, a la minuut. De bezoekers van de website van COG Makelaars kunnen zelf voor elk pand de mogelijkheden van glasvezel en Internet bandbreedte selecteren. En met één druk op de knop rolt er ook nog een offerte uit voor die glasvezelverbinding in PDF formaat.

Dat vinden wij wel een felicitatie waard.

Gezien de veranderde marktomstandigheden neemt het aanbod van commercieel vastgoed snel toe. Maar de crisis biedt ook kansen. Daarom is het zo goed dat een bedrijf als COG Makelaars openstaat voor vernieuwing en juist nu investeert. In China bestaat het woord CRISIS uit twee karakters. Het ene karakter staat voor GEVAAR. Het andere karakter staat voor KANS. En dat biedt glasvezel: een kans. Ook voor de vastgoedsector en hun klanten.

Voor veel ondernemers zijn de mogelijkheden van de digitale snelweg net zo belangrijk als de fysieke ligging en bereikbaarheid van hun bedrijfspand, of zelfs nog belangrijker. En dan kun je maar beter vooraf weten of er glasvezel beschikbaar is op jouw nieuwe locatie en wat het kost. Als je een pand koopt of huurt bij COG Makelaars kom je wat dat betreft niet meer voor verrassingen te staan. Samenwerken loont. Ook voor u?

Netwerkinfrastructuur is mijn passie, waarbij de focus ligt op glasvezel. Dagelijks help ik bedrijven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van netwerkinfrastructuur. Het is mijn doel om bedrijven zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de voor- en nadelen zijn van de keuzes die ze kunnen maken. Door mijn ervaring ben ik in staat om aan te geven wat wel en wat niet kan.

Senior consultant @ IP Visie

Zakelijk Glasvezel Postcodecheck

Geef een antwoord