+31 76 - 5331331

Anti DDoS

Bescherming tegen DDoS aanvallen

Uw internetverbinding is cruciaal voor uw organisatie. Dat begrijpen wij als specialist op het gebied van verbindingen als geen ander. Wij vinden het dan ook onze verantwoordelijkheid om u zo goed mogelijk te beschermen tegen DDoS aanvallen. Met Anti-DDoS wordt u effectief beschermd tegen DDoS aanvallen. Deze aanvallen hebben maar één doel, uw online bereikbaarheid onmogelijk te maken voor een bepaalde tijd, met alle gevolgen van dien.

Al onze verbindingen worden actief gemonitord op DDoS aanvallen. Zodra op het netwerk een DDoS aanval gedetecteerd wordt dan zal onze Anti-DDoS wasstraat direct het kwaadwillend verkeer wegfilteren van het schone verkeer. Het kwaadwillend verkeer wordt op deze manier volledig van uw netwerk gescheiden waardoor uw internetverbinding blijft werken tijdens een DDoS aanval.


Wat is een DDoS aanval?

DDoS (Distributed Denial of Service) zijn gecombineerde DoS aanvallen die bedoeld zijn om er voor te zorgen dat u geen toegang meer heeft tot het internet waardoor de dienstverlening van uw bedrijf onmogelijk wordt. Vaak worden vele duizenden computers of andere devices gelijktijdig ingezet om zo veel mogelijk dataverkeer te genereren en naar u te versturen met de bedoeling om bepaalde diensten onbruikbaar te maken. Hackers maken vaak gebruik van zogenaamde botnets, dat zijn "gekaapte" computers of andere aan het Internet verbonden apparaten, die geinfecteerd zijn met malware en op die manier ingezet kunnen worden om een aanval uit te voeren.

Een DDoS aanval wordt vaak gericht op een router of firewall in uw netwerk. Wanneer deze apparaten bezwijken onder de druk van buitenaf zullen ook alle andere zaken onbruikbaar worden. Uw gebruikers kunnen geen gebruik meer maken van Internet, uw VoIP verbinding is niet meer te gebruiken en uw buitendienst medewerkers kunnen niet meer bij het netwerk van de zaak. Op deze manier kunt u simpelweg geen zaken meer doen en loopt uw schade met het uur behoorlijk op.

Onderwijs

Volgens de VO-raad vormen DDoS-aanvallen de grootste bedreiging voor scholen. Vrijwel dagelijks melden scholen dat hun netwerken als gevolg van een DDoS-aanval één of meerdere dagen platliggen. Vooral tijdens examenperiodes vinden veel DDoS-aanvallen in het onderwijs plaats, gericht op de netwerken van onderwijsinstellingen. Vaak zijn de daders leerlingen die hun eigen school voor de lol aanvallen of omdat ze bijvoorbeeld geen zin hebben om hun tentamens te maken. Voor de onderwijsinstelling kan de aanval ingrijpende gevolgen hebben omdat docenten hun werk niet kunnen uitvoeren, leerlingen hun toetsen niet kunnen maken of geen inzage hebben in hun rooster en huiswerk.


Gratis Anti-DDoS voor het onderwijs

IP Visie ziet het als haar verantwoordelijkheid om haar klanten in het onderwijs zo veel mogelijk te behoeden voor DDoS aanvallen. Wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft en dat iedereen zo veel mogelijk moet bijdragen aan goed onderwijs in Nederland. IP Visie stelt haar Anti-DDoS oplossing dan ook geheel gratis ter beschikking aan scholen, die bij ons een internet verbinding over glasvezel afnemen.

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Anti DDoS.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com